FeedbackManager

Onze onderzoekspartner: HRMarketing Profs


Wat maakt uw organisatie succesvol of wat zou er nog moeten veranderen om succesvol te worden? Wilt u ook graag weten wat er leeft bij uw klanten en/of (potentiële) medewerkers?
Dan vertellen we u graag meer over onze gebruiksvriendelijke en praktische tool FeedbackManager en onze partner HRMarketing Profs.

Lionhead heeft enkele jaren geleden samen met een onderzoeksbureau een nieuwe tool ontwikkeld voor klantonderzoek, de FeedbackManager. Sinds 1 januari 2015 is HRMarketing Profs (www.hrmarketingprofs.nl) de nieuwe partner van Lionhead in de FeedbackManager. Even voorstellen.

HRMarketing Profs kijkt met het oog van de Marketeer naar Klant-, HR- en Recruitmentvraagstukken. Dit leidt tot hele praktische oplossingen met focus op resultaat. Onderzoek is een belangrijk onderdeel van de dienstverlening. Vanuit de HRMarketing achtergrond wordt bijvoorbeeld online onderzoek gedaan naar de beleving van de doelgroep bij uw merk of uw dienstverlening. En de beleving van de medewerkers bij uw organisatie als werkgever. Hoe enthousiast is de klant of uw medewerker eigenlijk over de organisatie en waarom zijn ze wel of niet enthousiast? Door tevens enkele verdiepingsvragen te stellen krijgt u een duidelijk beeld van wat er al goed gaat en  waar met welke prioriteit verbeteringen doorgevoerd kunnen worden om de klant beter van dienst te zijn. Uw enthousiaste en betrokken medewerkers beïnvloeden de beleving van uw klant in positieve zin en leveren daarmee een belangrijke bijdrage aan het succes van uw organisatie! Met een structurele onderzoeks- en verbetercyclus en goed prioriteiten stellen zorgt u voor de basis van een vitale toekomst van uw bedrijf. Met betrokken, enthousiaste medewerkers en loyale klanten.

Lees meer

FeedbackManager