Creatie

Een idee alleen is niets. Je moet er ook wat van maken. Het liefst zo origineel en creatief mogelijk. Creativiteit is buiten de gebaande paden durven en kunnen treden, out of the box denken, nieuwe ideeën bedenken. Sommigen noemen dat chemisch.

Creëren is eigenlijk het vertalen van een opdracht of het oplossen van een probleem. Creatie is een combinatie van gezond verstand, inventiviteit en daadkracht. Hoe je het ook bekijkt, zonder creatie heb je niets.

Concept

Concept

Aan de basis van elke opdracht staat een vooropgesteld plan. Samen met de klant inventariseren we de opdracht met de daarbij behorende doelstellingen. Daarna komen we met een plan. Een concept van hoe we het gaan maken, wat en hoe we iets gaan vertellen en wat er op welke manier uit komt te zien. Het concept vormt het DNA van het algehele project.

BRANDING/IDENTITY

BRANDING/IDENTITY

Een merk neerzetten begint bij een grondig onderzoek naar de marktpositie. Welke doelgroep wil het merk gaan bedienen? Wat zijn de unieke en onderscheidende eigenschappen? Dit zijn bijvoorbeeld een paar vragen waarop we vooraf graag antwoord willen hebben. Elk merk en elke onderneming heeft een identiteit. De conceptuele identiteit is een omschrijving in woorden zoals een visie, een missie en een belofte. De visuele identiteit is de visuele vertaling daarvan zoals een logo en een bedrijfshuisstijl. We begeleiden en verzorgen ook het productieproces.

Webdesign

Webdesign

Een website is een digitale vertaling van de merkidentiteit. Zowel visueel als informatief, maar vooral ook functioneel en servicegericht. Voor elke marketingdoelstelling ontwerpen wij passende structurele web interfaces die de verwachtingen bij de bezoekers waarmaakt en soms overtreft. Vanzelfsprekend zorgen wij ook voor zoekmachine optimalisatie en ontwerpen wij elke website zodanig dat de site goed toonbaar is op tablets en mobile devices.

GRAPHIC DESIGN

GRAPHIC DESIGN

Parallel aan webdesign verzorgen wij ook de vormgeving van drukwerk. Zoals bedrijfshuisstijlen maar ook drukwerk als flyers, folders, brochures en point-of-sale (POS) materiaal voor bedrijven en beurzen. Als het nodig is staan we zelf aan de pers want we zien kwaliteit als een vanzelfsprekendheid.

POS/EVENT

POS/EVENT

Voor beurzen en andere evenementen ontwerpen wij voor onze opdrachtgevers de promotionele middelen zoals displays, mobiles, posters, banners etc. Ook hiervoor ligt een concept ter grondslag en regelmatig worden complete beursstands door ons ontworpen en gerealiseerd.