Interactie

Lionhead richt zich op de wisselwerking van gebruikers en computers. Door middel van websites en webapplicaties zijn we voortdurend bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van interfaces en interactie technieken.

In deze vorm van interactie hebben we door de jaren heen veel ervaring opgedaan en daardoor kunnen we een aantal degelijke expertises aanbieden.

Webdevelopment

Webdevelopment

We realiseren alles omtrent websites. Van een eerste ruwe schets tot aan complexe multifunctionele bedrijfsplatformen. Van e-Commerce tot corporate tot online marketing campagnes. Afhankelijk van de doelstellingen maken we websites ook geschikt voor tablet en mobile. Onze websites worden standaard opgeleverd met een content management systeem op maat (CMS).

Web Applications

Web Applications

Applicaties vormen inmiddels een groot onderdeel in het huidige medialandschap. De applicaties die we ontwikkelen zijn voornamelijk ter ondersteuning van een service of gekoppeld aan een dienst. We bedenken en maken apps voor websites en mobile platformen. We zijn technisch in staat grensverleggende oplossingen te realiseren in welke vorm dan ook. Het enige vereiste is een webbrowser.

Custom CMS

Custom CMS

Afhankelijk van de wensen van contentmanagers en eventuele technologische vereisten, implementeren we op maat gemaakte content management oplossingen op basis van bijvoorbeeld PHP, Java, .Net en Delphi. Ook hebben we een eigen CMS ontwikkeld waar een groot deel van onze klanten naar alle tevredenheid en succesvol gebruik van maakt.

Software Development

Software Development

Met een team ervaren programmeurs durven we elke uitdaging aan te gaan. Als bestaande diensten niet toereikend zijn ontwikkelen we onze eigen software. We zijn continu op zoek naar betere en effectievere oplossingen. Alles met het oog op het beste resultaat.